Roo Gård 14/5, final ---------> NÄSTA



Ja så anlände vi till Roo Gård en ganska mulen lördag förmiddag. Alexandra och Jennifer taggade för fullt då dom skulle vara med i förklassen till laget. Rebecka och Johanna tog lite sovmorgon och kom till lagklassen :)

Alexandra kommer in i förklassen och får ett förargligt stopp på hinder nr 1, hmm men sedan gick hon runt fast ponnyn gick emot och hon fick kämpa.

Jennifer kommer in på förklassen och sätter en sååååå kanon snygg runda och ger 0 fel. :) UNDERBART!

Ja då pratade jag lite med Alexandra och hon tyckte vi skulle prova sporrar på Pepita till laget så vi fixade till det och så fick hon känna efter på framhoppningen om de kändes bra!

LAGKLASSEN!

Johanna är först ut såklart då hon har en b-ponny :) Hon kommer in och jag som lagledare är såååå grymt närvös, hade heller inte sett dagsformen på Malibu eftersom hon ska vara med i LD+5 efter lahklassen ist för förklassen, men hon gör såklart en suuuuper snygg runda och slutar på 0 fel och 39 stilp.

Rebecka med sin c-ponny Grease var nästa på tur. Rebecka hade struntat i förklassen då hon ville hoppa klassen efter laget också som var en LD+5 så jag visste inte riktigt dagsformen på Grease men de såg lovande ut på framhoppningen. Rebecka kommer in på banan och likaså hon gör en klockren 0 felare och drar ihop hela 49 stilp.

Jennifer kommer in med sin d-poony Cornetto, ojoj hon hade ju sådan känsla i förklassen så nu gällde det att behålla samma känsla och rida lika snyggt som då och vad gör hon?????????? Sätter nollan och rider nästan en ännu bättre runda än i förklassen och drar ihop 44 stilp. 

 
Alexandra sist ut med sin d-ponny Pepita, ja nu hade vi redan tre nollor med de skulle ju såklart vara grymt med en till. Hon behöll sporrarna på och Pepita gick mer framåt än i förklassen och som sista ryttare i laget fixar likaså hon en supersnygg nollfelare och drar ihop så mycket som 47,5 i stilp.

SHIT ALLA NOLLOR, VILKET LAG! 
Vi visste att det som krävdes i denna omg. för att gå till final var just noll fel och en jädra massa stilp. Vi slutatde alltså då på 0 fel och 140,5stilp. :)
Vi blev dessvärre i placerade på plats men så började dom ropa upp finalplatserna och en efter en jublade lagen men inget Roslagens hördes, men sen näst sist av alla lag till final säger dom - ROSLAGENS RID OCH KÖRKLUBB. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!!!! Vilka tjejer och vilken revanch från förra omg. :) GULD GULD GULD.

Fick ingen bild på de men när varje ryttare i laget red så hängde vi upp våran klubbanderoll på staketet och skrek hejaramsor. Vi hade nog i alla fall bästa lagandan och sånt räcker LÅNGT!

Sååååå Sundby 6/6 - Here we come!

*FILMER KOMMER PÅ ALLA RITTER*

// Emelie Ljungman - lagledare 2011


Kommentarer
Postat av: Jannike

GRATTIS TJEJER. Ni kom 6:a av totalt 17 lag på Roogård, ynkliga 1,5 stilpoäng från placering. NU ska vi ha riktigt roligt på Sundby, eller hur !!!

2011-05-16 @ 22:33:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0