Slut på div III 2011.... men så här gick det!

FINAL PÅ SUNDBY RIDKLUBB

Vi anländer till ett soligt Sundby med 27grader i skuggan och ett extremt taggat lag :)
Rebecka, Alexandra och Jennifer rider alla förklassen med bra resultat. Johanna väntar och hoppar LC som går efter laget sedan.

LAGKLASSEN

Först ut i vanlig ordning b-ponnyn Bromells Malibu med Johanna i sadeln. Johanna kommer in på en grymt laddad ponny som definitivt inte vill stå still, Johanna reder ut situationen bra och tar sig över startlinjen och rider en kanon snygg runda men får tyvärr ett stopp på sista hindret men går i mål med 4 fel och 52stilpoäng.

Rebecka Hellbergh - Grease rider som ekipage nr 2 i laget. Dom kommer över startlinjen och Grease ser lite trött ut och Rebecka får kämpa och hon gör det gryyyymt bra för väl efter mållinjen har Rebecka och Grease ridit en snygg 0 felare och dragit ihop 54 stilpoäng.

Alexandra Lewis - Pepita kommer in som nr 3 och nu är de nervöst, vi behöver 3 nollor och har ju redan 4 fel med oss. Men..... Alexandra sätter en snygg 0 felare och jublar ännu mer då hon drar ihop hela 58stilpoäng.

Ja just nu ser det bra ut nu är de bara Jennifer kvar.......

Jennifer Hammarberg - Cornetto kommer då in som sista startande i laget och näst sista startande i klassen. Det är nervöst vi är spända. Hon rider hinder nr 1 YES hinder nr 2........ NEJ bommen vill inte ligga kvar men resten av rundan gör hon kanon snygg och drar ihop 48stilpoäng.

Detta resulterade i att vi slutar på 4 fel och 164 stilpoäng vilket hade kunnat ge oss en 3:e placering med 0 fel MEN vi är grymma ändå och hamnar på en hedrande 9:e platd av totalt 30 lag i Stockholms Län. BRA JOBBAT VI ÄR BÄST!



Jag vill tacka alla för en underbar säsong och bra laganda och önskar er all lycka i framtiden!

// Emelie Ljungman - lagledare 2011


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0